Obyvatelia mesta nechápu odchod Kristínky z tohto sveta

08.04.2008 Celý región

Hanušovce nad Topľou 8. apríla (TASR) - S tragickou udalosťou, ktorá si počas víkendu vyžiadala život 18-ročnej Kristínky, sa nevedia vyrovnať obyvatelia Hanušoviec a len krútia hlavami, ako k nešťastnej udalosti vôbec ...
Mŕtve telo hľadanej mladej ženy objavili policajti počas tretieho dňa pátrania v odpadovej šachte nachádzajúcej sa v blízkosti reštaurácie, v ktorej bola dievčina na diskotéke v noci z piatka 4. apríla na sobotu. Kristína odišla z diskotéky sama medzi 3. až 3.30 h v sobotu ráno, no domov už nedorazila.
\"Areál s malým stromoradím a roky nefunkčnou žumpou, v ktorom k nešťastiu došlo, predalo mesto ešte vlani COOP Jednote, ktorá ho v týchto dňoch pripravovala na realizáciu investičného zámeru. Na povrchových prekrývacích paneloch došlo časom k menšej deštrukcii - asi metrovej praskline, no k žumpe sa predtým kvôli pletivovému oploteniu zarastenému popínavými rastlinami nemohol za normálnych okolností nikto dostať, preto mesto tejto časti nevenovalo pozornosť, \" uviedol dnes pre TASR primátor Hanušoviec Ján Roško.
Hanušovčania nechápu, ako sa telo do žumpy dostalo, keď chodníky vedúce k bydlisku nebohej mladej ženy nevedú okolo nefunkčnej žumpy.
Príčinu smrti mladej maturantky určí pitva. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.
 

Vyberte región